Produkty

Jogurt naturalny typ Grecki o obniżonej zawartości tłuszczu kubek 400g OSM Piaski

Jogurt grecki o zawartości tłuszczu 4% jest bogatym źródłem białka, wapnia i wielu innych składników odżywczych. W swoim składzie zawiera wiele cennych bakterii probiotycznych, które mają korzystny wpływ na prawidłowe funkcjonowanie organizmu. To idealna propozycja dla osób, którym zależy na utrzymaniu szczupłej sylwetki. Jogurt grecki reguluje funkcjonowanie układu pokarmowego, pozytywnie wpływa na procesy metabolicznie, pomagając zachowad dobrą kondycję fizyczną i doskonałe samopoczucie. Jogurt nie zawiera konserwantów i ulepszaczy, dlatego stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej diety zarówno dzieci, jak i dorosłych. Produkt jest doskonałą alternatywą dla kalorycznych sosów i majonezu. Z powodzeniem może być stosowany do przygotowania różnych dietetycznych potraw. Zalecany jest również osobom, które ze względu na swój stan zdrowia powinny ograniczad jedzenie tłustych, ciężkostrawnych posiłków. Codzienne sięganie po jogurt grecki wzmocni odpornośd organizmu, chroniąc go przed przeziębieniem i infekcjami wirusowymi.

Skład: śmietanka pasteryzowana, białka mleka, kultury bakterii kefirowych.

Tabela z wartościami odżywczymi

NAZWAKOD EAN
Jogurt naturalny typ Grecki o obniżonej zawartości tłuszczu kubek 400g OSM Piaski5902298007707
Wartość odżywczaw 100g
Wartość energetyczna 252 kJ / 60 kcl
Tłuszcz 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,8 g
Węglowodany 4,2 g
w tym cukry 4,2 g
Białko 2,9 g
Sól* 0,10 g

Tabela z danymi logistycznymi

NazwaIlość
Ilość sztuk w opakowaniu 12
Ilość opakowań na warstwie 8
Ilość sztuk na warstwie 96
Ilość warstw na palecie 13
Ilość sztuk na palecie 1248
Ilość opakowań na palecie 104

Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.